Pyhä birma kissamme

"Olivia" Zildan Huopatossu s.19.1.2018

Olivia on Sabina pikkusisko, heillä on samat vanhemmat, mutta ikäeroa vajaa vuosi. Olivia hurmaa kauneudellaan ja veikeällä luonteellaan kaikki. Hän on hyvin puhelias ja oman tilan käsite on Olivialle vieras kun hän sille päälle sattuu. Olivia on myös hyvin määrätietoinen ja pitää huolen, että ruoka-ajoista ei lipsuta. Reipas, utelias ja vauhdikas neiti, joka on aina siellä missä me ihmisetkin.

"Sabina" Zildan Metsämansikka s.14.4.2017

Meidän ensimmäisen birmaneidin löysimme Zildan kissalasta ja rotu on vienyt ensin pikkurillin ja sittemmin myös koko käden, eli tästä ei ole enää mitenkään paluuta. Sabina on seurallinen, utelias, lempeä ja kaunis birmaneiti, joka tulee toimeen kaikkien eläinten kanssa. 

"Sofia" Zildan Vadelmasuklaa 20.2.2019 

Kolmas birmaneitimme (kuvassa vasemmalla) löytyi myös Sadulta Pöytyältä.  Sofia on reipas, leikkisä, puhelias, persoonallinen ja äärimmäisen sosiaalinen ja kekseliäs neiti, joka rakastaa lapsia. 

"Andrina" Lumivuoren Andrina jäi Sabinan ensimmäisestä pentueesta ilahduttamaan meitä ja pitämään seuraa Sofialle, joka oli selkeästi pentukaveria vailla. Andrina on lempeä, reipas, leikkisä ja myös puhelias neiti, joka rakastaa tasapuolisesti kaikkia.